ELADÓ    Családi ház
2097, PILISBOROSJENŐ, Déli oldalon
260 m 2      Ár: 230 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: T/09-30 Épület mérete: 260 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,350 m2  
Szoba: 6 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Újszerű  
Építés éve: 2001 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (kazán) Komfort: Luxus  
Terasz: 25 m2 Fekvés: Dél  
Garázs helyek száma: 2 db Beálló helyek száma: 0 db  

Tisztelt Házkereső!

Nagy lelkesedéssel, és őszintén szólva elfogultsággal vágok bele ennek a háznak az eladásába, mert nagyon szeretem ezt a házat. Pilisborosjenői lakos-ként gyakran megkapom, hogy "olyan ingatlant keresünk, amit Zoli te is megvennél"…Hát, ezt a házat én is megvenném...ez olyan, és olyan helyen is van. Elektromos autót használók kedvéért jelzem, hogy a tetőn 8kW -os visszatáplálós rendszerű elektromos panel termeli az áramot.

Az Ezüsthegyi út a falu egyik legjobb lokációjával rendelkező utcája, ráadásul díszburkolattal ellátott. Az eladásra kínált ház ráadásul az Ezüsthegyi út Nagy Kevély felőli vége felé esik, ezért a természet nagyon közel van.
A házról általánosságban azt lehet elmondani, hogy a jelenlegi tulajdonos épít-tette, minden műszaki tartalom nagy gondossággal lett megépítve, az elrendezésnél szerintem mindenre gondoltak, a kert pedig csodálatos.

Az Ezüsthegyi útról, ha autóval érkezünk, akkor a kétállásos garázsba érkezünk. Gyalogosan két kiskapu is van, mindkettő használható. A lakótér elrendezése alapvetően úgy lett felépítve, hogy mindkét szinten van egy-egy fő hálószoba, melyek saját jól felszerelt fürdőszobákkal rendelkeznek. De ezek a fürdőszobák a közösségi terekből is megközelíthetőek, tehát ha vendég szeretné bármely fürdőszobát használni, ahhoz nem kell a hálószobákba bemenni. Ezen a szinten összesen 3 szoba, és egy hatalmas nappali található. A nappali-szoba előtt terasz van, csodálatos panorámával.
Az alsó szinten ismét megtalálható a fő hálószoba a fürdőszobával, illetve itt még 2 szoba is van, az egyiket sportolásra használták eddig, a másikat gardróbnak (bár ez eredetileg szauna helyiségnek készült, ezért plafonig fel van csempézve. Ezen a szinten gépészeti helyiség, hatalmas nappali, konyha-étkező-kamra található, és innen is hatalmas teraszra érkezünk, ha ki szeretnénk menni.
Az eladásra kínált ház felépítéséből adódóan sokféle igényt ki tud elégíteni, de leginkább olyan családnak ideális, ahol a gyerekek már külön vonulnának. Nekik ideális a felső szint, 3 szobával, hatalmas nappalival. A szülőknek az alsó szint ideális, mert itt van a konyha, és az egyéb kiegészítő helyiségek.

A fűtés ahol kell ott padlófűtés, ahol kell ott radiátoros, de egyébként kondenzációs kazán, és indirekt fűtésű HMV tároló. 8kW elektromos panel, riasztórendszer, füstérzékelők, a nyílászárók jóminőségű fehér műanyag.

A ház mellett, a kertből nyílik egy boltíves boros pince..

A házat a tulajdonos már nem lakja, a kulcsokkal rendelkezem, ezért az bármikor zavartalanul megtekinthető. Amennyiben kérdése van keressen meg bizalommal
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7