ELADÓ    Családi ház
2097, PILISBOROSJENŐ, Központban
103 m 2      Ár: 65 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: T/08-05 Épület mérete: 103 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 596 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 0 Épület állaga: Felújítandó  
Építés éve: 1890 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (konvektor) Komfort: Komfortos  
Terasz: Nincs Fekvés: dél  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 1 db  

Kedves Ingatlan kereső!

Pilisborosjenő legbelső részén, az ófaluban eladóvá vált egy különleges ingatlan. A különlegességét az elhelyezkedése adja. Az ingatlan közvetlenül a belső faluban, a patak partján található, árnyékos kerttel, 1890-es években épült sváb kőházzal. Nincs a faluban ehhez fogható ingatlan, tényleg rendkívül romantikus, idilli környezet azoknak, akik szeretik a falusias életérzést.

A telek, központi elhelyezkedése miatt 50% ban beépíthető (jelenlegi beépítettsége 17%), az építési szabályzattal kapcsolatban keressen meg bizalommal.

Az épület eredeti kőből épült sváb ház, annak minden jellemzőjével. A toldaléképület (valamikori istálló sajnos omladozik, azt mindenképpen bontani kell). Felújításra is alkalmas, de bontható is (nem áll védelem alatt). Mindazonáltal az önkormányzat ebben az építési övezetben csak falusias, környezetbe illő új építést engedélyez, vagyis úgy kell kinéznie a háznak, mintha régi lenne (vannak erre jó és követendő példák a faluban). Az épület alatt a korabeli hagyományoknak megfelelően kőből kirakott boltíves pince található.

A kertben, és a patakparton öles fák vannak, illetve a hagyományoknak megfelelően ebben a kertben is van egy kimeríthetetlen vízhozamú ásott (és kőből kirakott) kút. Szomszédból csak egy van. A telek dél felől a patakkal, nyugatról egy római kori híddal, északról az orvosi rendelő parkolójával határos.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7